تازه های جهان پیرامون در نمناک نیوز

تازه های جهان پیرامون در نمناک نیوز | آموزش، فرهنگ، بهداشت و سلامت، تکنولوژی، فشن و مد

تازه های جهان پیرامون در نمناک نیوز

تازه های جهان پیرامون در نمناک نیوز | آموزش، فرهنگ، بهداشت و سلامت، تکنولوژی، فشن و مد

وبلاگ توسعه خبری نمناک نیوز، یک وبلاگ آموزشی، فرهنگی و خبری است که به همت جمعی از فعالان جوان در حوزه وبلاگ نویسی در حال فعالیت است. مطالب این وبلاگ همگی تالیفی است و سعی شده است که با بهره گیری از موضوعات به روز و مورد نیاز در جامعه، مطالب مناسبی گردآوری شود.

  • ۰
  • ۰

افزایش چشمگیر زندگی افراد در آپارتمان و مشکلات بوجود آمده در مدیریت ساختمان، نیاز آن ها به نرم افزار آپارتمان را دوچندان گردانیده است زیرا سبک زندگی آپارتمان نشینی از یک سو دارای مزایای فراوانی بوده و از سوی دیگر مشکلاتی را نیز به همراه داشته است. نگهداری از حیوانات خانگی یکی از مشکلاتی است که بیشتر افرادی که در مجتمع های مسکونی و آپارتمان ها زندگی می کنند با آن دست و پنجه نرم می کنند. مدیر ساختمان می تواند قوانینی در این زمینه وضع و با تایید و تصویب سایر حضار در جلسه شورا، در قسمت قوانین ساختمان نرم افزار مدیریت ساختمان جای دهد. اما به طور کلی در قوانین آپارتمان نشینی به بررسی قوانین حاکم بر این موضوع پرداخته شده است.

نظر قانون در مورد نگهداری حیوانات در ساختمان

بر اساس تبصره ماده سه آیین نامه اجرایی قانون آپارتمان ها ، نگهداری از هر نوع حیوانی چه اهلی و چه وحشی در قسمت های مشترک آپارتمان شامل پشت بام، انباری، راهرو و راه پله، پارکینگ و حیاط ممنوع می باشد. که می توان این موضوع را به عنوان یک بند از قوانین ساختمان در نرم افزار ساختمان گنجاند. از این رو اگر فردی اقدام به نگهداری هر نوع حیوانی در قسمت های مشترک ساختمان نمود، از لحاظ قانونی می توان علیه آن فرد شکایت کرد و به صورت قانونی با او برخورد نمود. نگهداری از حیوانات در قسمت های اختصاصی آپارتمان ها در صورتی که حیوان از نظر قوانین و مقررات بهداشت، ایجاد بیماری و هم چنین سلب آسایش برای سایر ساکنین آپارتمان نداشته باشد و از لحاظ قانونی موردی نداشته و مجاز می باشد. اما اگر حیوان سبب بروز بیماری برای سایرین شود و یا اختلالی در آسایش دیگر همسایگان به وجود آورد، در واقع قوانین نرم افزار آپارتمان را رعایت نکرده است و فرد نگه دارنده حیوان بر اساس ماده 690 مجرم شناخته می شود و دیگر اهالی ساختمان می توانند در این باره از فرد خاطی شکایت کنند.

روند و مراحل شکایت همسایگان از فرد خاطی

روال شکایت در این گونه موارد به این صورت می باشد که ابتدا یک شکایت نامه از سوی همسایگان تنظیم می شود و جهت رسیدگی به دادسرا اعلان می شود. دادسرا شکایت را به کلانتری نزدیک به محل آپارتمان یا مجتمع مسکونی ارجاء می دهد. کلانتری ابتدا فرد خاطی را برای مذاکره به کلانتری فرا می خواند در صورتی که فرد از جبران خطای خود سرباز زند فرد خاطی توسط کلانتری جلب شده و به همراه پرونده به دادسرا فرستاده می شود. دادسرا بر اساس شکایتی که از فرد شده و بر اساس مستندات برای فرد خاطی حکم صادر می کند که ممکن است این حکم تا یک سال زندان باشد. در صورتی که اولین بار باشد که از فرد در این مورد شکایت شده باشد، قاضی می تواند در حکم شخص  تخفیف قائل شود و حکم را از زندان به جریمه نقدی مبدل کند. بهتر است که ساکنین نرم افزار ساختمان را نصب و با رعایت قوانین آن از بروز مسائل جدی تر جلوگیری شود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی